Mars&More Product Informatie

Mars&More 

BEDRIJFSFILOSOFIE

Dagelijks werken wij met passie voor al onze klanten van over de hele wereld. Tevreden klanten en hoogwaardige kwaliteit producten zijn ons uitgangspunt bij alles wat we doen. Van het ontwerpproces tot en met het afleveren bij u als klant. Ook als u voor, tijdens of na uw bestelling vragen of opmerkingen heeft staan wij altijd voor u klaar.

MISSIE

Het is onze missie om de natuur weer terug te brengen in het interieur en het dagelijks leven van mensen. Door de verstedelijking is de natuur steeds verder van mensen af komen te staan en wij proberen daar met unieke, veelal zelf ontworpen producten verandering in te brengen.

VISIE

Vanaf het begin is Back2Nature het uitgangspunt geweest bij al onze collecties. Alledaagse zaken brengen we terug naar de oervormen waarvoor deze vroeger bedacht zijn. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen zonder daarvoor aan kwaliteit en functionaliteit in te boeten.

Onze ontwerpafdeling werkt nauw samen met de producenten van ver overzee. We zoeken constant naar de mooiste grondstoffen die op een eerlijke wijze rechtstreeks uit de natuur verkregen worden. Vervolgens bewerken onze producenten deze grondstoffen op zo’n manier dat u een product krijgt waar u lang plezier aan zult beleven.

Deze garantie kunnen wij u geven dankzij onze uitgebreide kwaliteitscontrole. Zo bezoeken we regelmatig onze producenten om ter plaatse te kijken hoe het productieproces eruit ziet. Bovendien controleren we de producten bij binnenkomst in ons magazijn en nogmaals voor verzending naar u.

Uiteraard heeft Mars&More een hele mooie fb- en pinterest pagina, die u kunt volgen voor extra interieur inspiratie.

The Collection wenst u heel veel plezier met uw Mars&More aankopen.