Levertijd & Verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Kiest u ervoor om uw bestelling af te halen dan kan dat op onze afhaallocatie aan de:

H.J ter Kuilestraat 165

7547 SK Enschede ( op maandag gesloten) 

Op deze locatie kunt u uw bestelling niet ruilen of retour sturen. Bekijk hiervoor het retour reglement in het voetmenu van onze pagina.  

De verantwoording voor het invullen van de juiste adres en contact gegevens ligt mij de consument. Wij gaan er vanuit, dat u het afleveradres en de contact gegevens waarheidsgetrouw invult. Mocht er door een foutieve in gave een pakket niet bezorgd kunnen worden of u heeft een foutief email adres of telefoonnummer in gevuld, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor een onjuiste levering of voor het feit dat wij u niet op de hoogte konden houden over de levering. 

Soms ontbreekt het huisnummer, wij nemen dan altijd contact op met de klant al vorens de zending te versturen. Mocht het email adres of telefoonnummer niet correct zijn en wij kunnen u niet bereiken, dan wordt de bestelling geannuleerd en uw aankoopbedrag geretourneerd op de rekening waarmee u betaald heeft. 

Levering verloopt via de postbode of postbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9.00uur en 18.00uur of eventueel later op de avond plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.