Verwijderen persoonsgegevens.

Zoals vermeld in onze privacy beleid, gebruiken wij uw contact gegevens uitsluitend voor het verzenden van uw bestelling of om contact met u op te nemen over uw bestelling. Uw gegevens zullen nooit worden doorverkocht aan derden. 

Wanneer u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u af en toe een email met eventuele aanbiedingen of nieuwe producten van The Collection. 

U kunt zich hiervoor op elke gewenst moment afmelden, door op uitschrijven te klikken in de nieuwsbrief. 

De gedachte bij The Collection is, dat de klanten in deze tijd al genoeg worden overspoeld met reclame en advertenties. Wij willen hier niet te veel in mee gaan en versturen dan ook alleen af en toe een mail. Door deze gedachte zullen wij ook nooit uw gegevens verkopen aan derden. De klant staat voorop, dit vertrouwen willen wij niet beschadigen. Wilt u toch liever zelf de controle houden, dan kunt u ons bericht sturen naar thecollectiononline@outlook.com , met het verzoek uw gegevens te verwijderen. 

Wij zullen zorg dragen dat dit zo snel mogelijk gebeurd. ( over het algemeen binnen 48 uur) Ook zullen wij u hiervan een bevestiging sturen. 

Hopende u hiermee zo voldoende te hebben geïnformeerd.