Tuinposters van Stevig Polyester Doek. Duurzame en Weerbestendige Tuindecoratie

Tuinposters van Stevig Polyester Doek. Duurzame en Weerbestendige Tuindecoratie

TUINPOSTERS

Fleur je tuin op met onze wanddecoratie voor in de tuin of elders buiten. 

Je tuin is niet alleen een tuin, maar echt een verlengstuk van je woning. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een balkon, tuinhuis of overkapping,  sfeer creëren in je buitenliving is een must. Sfeer creëer je al door het toevoegen van tuinkussens en kunst aan de wand. Bijvoorbeeld door het toepassen van tuincirkels of tuinposters.

Een tuinposter is een hele eenvoudig en fraaie oplossing voor een prachtige wanddecoratie buiten. Onze posters zijn UV bestendig, zo geniet u extra lang van uw aankoop.

Het onderhoud van deze tuinposters is net zo eenvoudig als het bewonderen ervan. Met een zachte doek en een beetje water kunnen eventuele vlekken of vuil gemakkelijk worden verwijderd. Zo blijft de prachtige uitstraling behouden en geniet je keer op keer van een tuin die spreekt tot de verbeelding.

Haal de Oude Meesters naar je tuin met deze prachtige tuinposter van Balthasar van der Ast (1593-1657)

Van der Ast schilderde zeer verfijnde stillevens van fruit en bloemen in de trant van Bosschaart. Zijn composities en zijn kleurgebruik zijn zeer afgewogen. Geleidelijk werden zijn werken groter en complexer, tot hij later in zijn lange loopbaan pronkstillevens. 

Ibiza Vibe

Met de Tuinposter Ibiza Vibe waan je jezelf op een zonnig strand op Ibiza, terwijl je gewoon in je eigen tuin zit. De poster is een eenvoudige en betaalbare manier om jouw tuin te upgraden en een zomers gevoel te geven.

De Tuinposter Ibiza Vibe is een unieke poster die jouw tuin een krachtige uitstraling geeft. De poster in zwart wit tekst is gemaakt van stevig polyester doek en is waterafstotend en UV-bestendig, zodat de kleuren ook na verloop van tijd mooi blijven.

De tuinposter met de tekst Ibiza vide geeft direct een zomerse en relaxte sfeer, die doet denken aan de prachtige stranden en het zonnige klimaat van Ibiza. Alleen door het lezen van de tekst krijg je al heen heerlijk zomers gevoel. Met deze leuke witte tuinposter met tekst, haal je het ultieme zomergevoel in huis. Het ontwerp brengt direct de boho / Ibiza vibe naar je tuin of balkon. Hang de poster op een mooie plek tegen de schutting, een saaie muur of plaats hem voor een wand met een rietmat ervoor. Het is een echte eyecatcher die sfeer toevoegt aan jouw buitenruimte.

Onze tuinposters combineren duurzaamheid, waterafstotendheid en UV-bestendigheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor wie op zoek is naar langdurige en weerbestendige tuindecoratie. Of je nu je tuin, patio of balkon wilt verfraaien, deze tuinposters bieden een esthetisch aantrekkelijke en functionele oplossing voor het transformeren van buitenruimtes. Kies voor kwaliteit en geniet van een prachtige tuinbeleving met deze hoogwaardige tuinposters.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.