Akoestische WallArt

Akoestische WallArt

Akoestische kunst

Breng je akoestiek next level met de Acoustic Art collectie van The Collection.

Goede akoestiek maakt het leven veel comfortabeler. Een Akoestisch paneel aan de wand zorgt ervoor dat geluidsgolven beter worden geabsorbeerd en dat de nagalmtijd in de ruimte verkleind wordt. Uiteraard remmen meubels, gordijnen en vloerbedekking ook geluidsgolven af, maar met Akoestische panelen kun je het nagalmen nog verder naar beneden brengen.

 

Materiaal en specificaties

Acoustic Art  wordt gemaakt van AcousticPro Premium panelen met hoge geluidsabsorptie, waarbij de geprinte stof is verlijmd met akoestisch materiaal. Dit akoestische materiaal bestaat uit een 100% recyclebaar polyester toplaag en uit een backing van 90% gerecyclede spijkerbroeken. The Collection werkt uitsluitend met de AcousticPro Premium i.v.m. de optimale werking. De backing bij de Premium bestaat namelijk  uit 2 lagen akoestisch dempend materiaal. Het ophangsysteem is zeer eenvoudig en het frame is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.

De akoestische print zit in een geanodiseerd aluminium wit of zwart frame. Je krijgt een complete set, die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Door het anodiseren heeft het frame een slijtvaste laag en gaat het lang mee.

Wat heb je nodig voor een goed resultaat?

Bij een vloeroppervlakte van:

  • 10m2, kijk je naar Acoustic Art van minimaal 2m2 tot 3m2
  • 20m2, kijk je naar Acoustic Art van minimaal 4m2 tot 7m2
  • 35m2, kijk je naar Acoustic Art van minimaal 7m2 tot 12m2
  • 60m2, kijk je naar Acoustic Art van minimaal 12m2 tot 20m2
  • 80m2, kijk je naar Acoustic Art van minimaal 16m2 tot 27m2

 

Afmetingen

De dikte (diepte) van het frame is 4,2cm, het vooraanzicht is slechts 5 mm.

De Acoustic Art panelen van The Collection zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt in centimeters aangegeven

Heb jij jouw favoriet uitgekozen, dan gaat het productieproces van start, want The Collection levert On Demand. Dit betekent geen voorraad; een milieubewuste keuze.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.